Els diversos projectes d'Oasi al Mar
Oasi al Mar és un projecte que neix de l’afany de la cantant Gemma Carreras i el pianista Pol Oñate de viatjar i descobrir nous sons, noves melodies. El mar, gran font d’inspiració de tants músics, s’erigeix com un vincle entre les cançons dels diferents països on viatgem, amarant-se de la seva llengua i cultura.
oasi al mar, pol oñate, gemma carreras, mar, cantant, pianista
50449
page-template-default,page,page-id-50449,qode-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,brick-ver-1.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.4,vc_responsive

Els nostres projectes

A Oasi al Mar no parem! Sempre tenim diversos projectes en marxa. Ara mateix estem a punt de presentar el nostre segon disc “Els Mars del Sud”. També estem presentant el primer disc “Amars, cançons d’amor i mar” .

Projectes. Verkami Els Mars del Sud

Els Mars del Sud, nou disc

Els Mars del Sud és el nostre segon disc. Hem volgut tornar als inicis d’Oasi al Mar fent un viatge més extens. La nostra primera ruta era a cavall de Catalunya, Portugal, Brasil i Galícia. Ara, viatgem també a Mallorca, Andalusia, Itàlia, Cuba, Argentina, Uruguai, Perú i Cap Verd.

Presentació oficial: divendres 3 de febrer a les 22.30h a la Nova Jazz Cava de Terrassa.

AMARS, cançons d’amor i mar

Aquest és el títol del nostre primer disc, sorgit arran de l’èxit de l’espectacle Amars. Inspirant-nos en llegendes de mar de la Costa Brava, vam crear vuit cançons que versen sobre històries de pescadors, sirenes, dofins, pirates i altres personatges. I per fer-lo possible hem dut a terme una campanya de verkami amb un gran èxit gràcies a 102 mecenes. Vine a un dels nostres concerts de presentació.

Projectes. Disc Amars d'Oasi al Mar
Projectes. Duet Oasi Al Mar

El duet

Aquí és on va començar tot, amb el concert a la Nova Jazz Cava de Terrassa el setembre del 2013 i des d’aleshores que no hem parat. La nostra primera ruta va començar a Catalunya i viatjava a través del mar fins a GalíciaPortugal i a Brasil, bevent d’autors com Càstor Pérez, Toti Soler, Mariza, Antonio Zambujo, Jobim, Chico Buarque… És un espectacle íntim i proper. Amb ell hem amenitzat festes públiques i privades i projectes solidaris.

AMARS, teatre, música i dansa

Un espectacle basat en el llibre “Llegendes de mar de la Costa Brava” d’en Miquel Martín, pel qual hem creat la música original. Es tracta d’un dels projectes finançat per la Beca L’Hermós de Cultura Popular i Cant d’Havaneres, convocat per l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell, amb la finalitat de fomentar i difondre la creació de nous espectacles basats en el cant de taverna i en les havaneres. L’espectacle es va estrenar el dia 5 de juliol a Calella de Palafrugell amb una gran acollida.

Projectes. Espectacle Amars, Calella de Palafrugell
Projectes. Oasi al Mar quartet alegria

Oasi al Mar Quartet Alegria

L’espectacle Alegria és un viatge a quartet basat en les cançons més alegres de Catalunya, Portugal i Brasil. Vam estrenar l’espectacle al Museu d’Art Contemporani (MAC) de Cerdanyola i al Jazzsí de Barcelona.

VIVES PARAULES QUE ENTENC, QUE TOTS PARLAM ES MATEIX

Les cançons d’aquest espectacle parlen de persones, tradicions, converses, silencis, il·lusions, passejades… Són una manera de viure i veure el món. Vam buscar ponts a través de les cançons dels Països Catalans viatjar amb nosaltres de la jota al garrotí, de l’havanera a la sardana, de Cadaqués a Montgó, de Maó a l’Alguer… perdent-nos en una ruta que potser sabem on comença però mai on acaba. Un dels projectes més engrescadors a quartet que vam estrenar a la Jazz Cava de Terrassa.

Projectes. Oasi Al Mar Quartet Vives Paraules Que Entenc