Amars, cançons d'amor i mar. Concerts de presentació del disc
Oasi al Mar és un projecte que neix de l’afany de la cantant Gemma Carreras i el pianista Pol Oñate de viatjar i descobrir nous sons, noves melodies. El mar, gran font d’inspiració de tants músics, s’erigeix com un vincle entre les cançons dels diferents països on viatgem, amarant-se de la seva llengua i cultura.
oasi al mar, pol oñate, gemma carreras, mar, cantant, pianista
50850
page-template-default,page,page-id-50850,qode-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,brick-ver-1.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.4,vc_responsive

Amars, cançons d’amor i mar

Disc Amars d'Oasi al Mar

Amars, cançons d’amor i mar és un treball basat en llegendes populars de la Costa Brava. Inspirant-se en aquestes històries i en l’herència de la música que el mar ha portat d’una banda a l’altra de l’Atlàntic, Oasi al Mar ha creat un disc fresc, alegre i profund alhora, que ens convida a gaudir i sentir les històries que beuen del nostre imaginari popular.

El disc Amars, cançons d’amor i mar, a més del duet vallesà, compta amb una base de luxe, amb Aleix Tobias a la bateria i Tomas Kidd al contrabaix, i amb col·laboracions de destacats músics del panorama musical català: Martí Serra, Ana Rossi, Santi Careta, Pere Romaní, Oriol Oller, The Hanfris Quartet, Francesc Guzman i Eduardo Javier.

Pots escoltar el disc aquí a l’esquerra, a Spotify, iTunes… I el trobaràs als nostres concerts, a la FNAC…

On va començat Amars?

El primer disc d’Oasi al Mar, Amars, cançons d’amor i mar és el resultat d’una producció multidisciplinar fruit de la Beca l’Hermós, de cultura popular, una iniciativa de l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell (IPEP) per fomentar i difondre la creació de nous espectacles basats en el cant de taverna i les havaneres.

Oasi al mar va crear la música original de l’espectacle Amars, que va comptar amb dramatúrgia d’en Dani Rebollo i l’Oriol Oller i es va estrenar, junt amb l’actor Toni Sellas i la ballarina Ester Bou, el dia 5 de juliol del 2015 a la 49a Cantada d’Havaneres de Calella de Palafrugell davant de mig miler de persones.

Com bé expliquen els integrants del duet, “És molt important recuperar les llegendes que els tiets, pares i avis transmetien abans de manera oral. Una cadena que es va trencar amb el nou model d’oci de masses. La popularització de les llegendes de la nostra terra pot ajudar a acostar aquestes històries a la gent perquè les torni a fer seves”.

Cartell Amars, Oasi al Mar

Concerts de presentació

Hem tingut la sort de poder presentar el nostre primer disc a més de 29 llocs de Catalunya i encara ens en queden molts!

De Barcelona a Cerdanyola i Terrassa, Palafrugell, Sant Feliu de Guíxols, Tamariu, Lloret de Mar, Ainet de Cardós i Martinet de la Cerdanya, Vic, Sabadell, Mura, Castelldefels, Vilanova i la Geltrú i Altafulla. Hem repartit Amars per tot Catalunya i el Brasil, durant la nostra gira a Recife, Olinda, Rio de Janeiro, Paraty, Ilha Grande i São Paulo.

I aquest disc l’hem pogut fer gràcies a tots vosaltres!

Agustí, Rosa i Joan, Alba Casas i Frederic Fernández, Alejandra, Amaya, Ana Luna, Àngels Polo, Anna & Paytu, Anna Romaní i Marc Riera, Anna Santanach, Blanca Perdrix Rosell, Carmen Farré Fiol, Cèlia i Alberto, Chachels, Clara Duran, Clàudia Cabero, Clàudia Carreras, Claustre Bosch, Cocó, Col·lectiu Joan Morral, Conxi Gil Inglada, Conxita i Lluís, Cynthia del Jesús, Dánae i Jonathan, David Permanyer, Deva Krishna Alfred, E. Garull, Eli Ferrer, Elisenda Domènech, Enric Català, Esther Alberich, Familia Oñate, Família Pont-Garriga, Federica Ravera, Gemma Permanyer i Jordi Ubals, Giuseppe Moretti, Glòria Saña, Franc Bueno i Laura Bueno, Goula-Barri, Hannah Alba, Isaac Palomero, Jaume Oliver, Joan Coma, Joana Blanch, Jordi Català, Josep Carreras, Josep Lluís Asensio, Josep Ollé, Josep-Ramon Olivé i Marta Vidal, Juan Ramon Mesa Díaz, Judit Plana, Julen Gerrikabeitia, Laia, Marta i Enric, Laura, Carles i Ma Isabel, Lluís Alcalá, Lourdes i Salva, M. Carmen Gil de Bernabé (Mamen), Mª Carmen Sotillos, Magalí Sare, Marc i Alba, Marc Mauri Alloza, Marc Sallés, Maria Dalmases, Maria Elena Oliver, Maria Josep Besson, Maria Pujades, MariaYeray, Marina Valls, Marta Casals Solé, Marta Garcia Cadena, Marta Torreguitart, Martínez-Falguera Family, Max-Julia-Pepe-Trini, Mireia i Albert Romaní, Montse Gil de Bernabé Sala, Montserrat Capelleras, Montserrat Desvilar, Muntsa Moral, Neus Busquet i Eduard Pujol, Neus, Quim, Maria i Berta, Núria Masip i Pla, Núria Oltra, Oriol Oller, Pau Montaña, Paul Perera, Pepi Costa i Jordi Dinarès, Pere Moliné, Maria Teresa i amics, Pere Puigbert, Queralt Lladó, Raquel Gutiérrez Martínez, Roger Garcia, Romina i Eduard, Rosa i Toni, Rosario Rodríguez, Roser Gorchs, Roser Martin, Sagrario Torres Cartas, Sara Oriol Cañavate, Sònia Granero i Albert Aróztegui, Teia, Teresa Arrufat i Anton García, Toni Sanchez, Toni Sellas, Tonkavi, Txon Sala, Vanessa Aran Gimeno, Vitalik Bagriy, Yolanda Romero Ortuño. Gràcies també al Taller d’Art, Cultura i Creació (TACC), a la SGAE i a Temps Record.